A Computer hardware and components forum. ComputerBanter.com

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » ComputerBanter.com forum » Motherboards » Abit Motherboards
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

NF7 ver 2.0



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 11th 07, 03:13 AM posted to alt.comp.mainboards.abit
mumphry999
external usenet poster
 
Posts: 3
Default NF7 ver 2.0

abit nf7 ver 2.0
barton athlon xp 2500+
2x256mb corsair memory
1x512mb corsair memory
40gb seagate hdd
saphire ati 9600pro 256mb video card agp 8x

getting power to vid card, lights up but no action whatsoever when i try to
power on the pc. no boot sequence, no beeps, no power light coming on.
Switched power supply out and same situation. Is it likely mobo or
processor? Any help appeciated, system was built in feb 2004 and this is the
first problem. All ram is same speed and manufacturer.

Stymied


  #2  
Old May 11th 07, 11:30 AM posted to alt.comp.mainboards.abit
Airman Thunderbird
external usenet poster
 
Posts: 30
Default NF7 ver 2.0

Similar problem here. Head scratcher, for sure. Removed processor and
reinstalled. The thing then woke up. No problems since.

mumphry999 wrote:
abit nf7 ver 2.0
barton athlon xp 2500+
2x256mb corsair memory
1x512mb corsair memory
40gb seagate hdd
saphire ati 9600pro 256mb video card agp 8x

getting power to vid card, lights up but no action whatsoever when i try to
power on the pc. no boot sequence, no beeps, no power light coming on.
Switched power supply out and same situation. Is it likely mobo or
processor? Any help appeciated, system was built in feb 2004 and this is the
first problem. All ram is same speed and manufacturer.

Stymied


  #3  
Old May 12th 07, 05:13 PM posted to alt.comp.mainboards.abit
mumphry999
external usenet poster
 
Posts: 3
Default NF7 ver 2.0

So i tried to get the processor removed and cant seem to get the switch to
release. any ideas on that one? is it a push down and away type of lock?
"Airman Thunderbird" wrote in message
. ..
Similar problem here. Head scratcher, for sure. Removed processor and
reinstalled. The thing then woke up. No problems since.

mumphry999 wrote:
abit nf7 ver 2.0
barton athlon xp 2500+
2x256mb corsair memory
1x512mb corsair memory
40gb seagate hdd
saphire ati 9600pro 256mb video card agp 8x

getting power to vid card, lights up but no action whatsoever when i try
to power on the pc. no boot sequence, no beeps, no power light coming on.
Switched power supply out and same situation. Is it likely mobo or
processor? Any help appeciated, system was built in feb 2004 and this is
the first problem. All ram is same speed and manufacturer.

Stymied



  #4  
Old August 17th 07, 10:13 PM
RichardAaliyah RichardAaliyah is offline
Junior Member
 
First recorded activity by ComputerBanter: Apr 2007
Posts: 2
Default

Kwang recommend greater chongqing, united federation of beating sex chat and awe? The length of the almanac pre date el 3283 words. Canvassing than 80 years ago, a young scholar emigrated from eastern online chat to jerusalem.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 ComputerBanter.com.
The comments are property of their posters.