A Computer hardware and components forum. ComputerBanter.com

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » ComputerBanter.com forum » General Hardware & Peripherals » Cdr
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Two Optical Drives in Homebuilt, one doesn't appear in two programs



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 18th 14, 11:04 PM posted to alt.comp.periphs.cdr
Cyborg-HAF
external usenet poster
 
Posts: 22
Default Two Optical Drives in Homebuilt, one doesn't appear in two programs

My Homebuilt system with a Lite-On iHAS-524 SATA DVD/RW
internal and a Plextor PX-LB-950 BD Drive. Neither my Exact Audio
Copy or my old Music Burning Program that both work will open in my
64-bit Windows7 Home Premium but they only show the Lite-On drive but
not the much better Plextor. The drives both show up in Nero 12, and
Windows Explorer. Aspi and Winaspi won't work in 64-bit Windows and I
can't find a way to get the Plextor SATA drive to show up in the two
programs. Any suggestions would be appreciated.
Herb
  #2  
Old January 26th 14, 05:06 PM posted to alt.comp.periphs.cdr
Tony[_15_]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Two Optical Drives in Homebuilt, one doesn't appear in two programs

Maybe this will help:

Subject: Mike Richter's Cockamamie Mumbo Jumbo on CD-RW Media (4x)(06-02)
Date: Mon, 10 Oct 2005 03:03:47 -0700
From: smh
Organization: -
Newsgroups: comp.publish.cdrom.software,alt.comp.periphs.cdr

.. -------------------------- ------------
Mike Richter, were you born with
"Scam Artist" emblazoned on your face?
--------------------------------------
(Mike Richter, any Material Connection w/ Roxio?)
'

================================================== ==
Mike Richter's Cockamamie Mumbo Jumbo on CD-RW Media
================================================== ==

======================
From: Mike Richter (Slimy Friggin SOB)
Date: 6/17/02

You are writing non-HS media in an HS drive. In some cases,
you might be able to get something onto the disc, but it
will have high error rate
======================

Mikey must have dug the C1 errors out of assholes:

-------------------------------------------------
Mikey Richter, Digging C1 Errors out of Assholes?
-------------------------------------------------

Mike Richter (Slimy Friggin ****) splattered (8/10/05):

James Perrett wrote:

Do you ever see any C1 errors with CDSpeed on your machines?


I recall having seen C1 errors on earlier versions of CDSpeed,

but I have run tests on several faulty discs on a number of drives
and can find no C1 errors any longer.

Perhaps the program has changed;
perhaps my drives (Plextor and Pioneer) are to blame.

Unfortunately, I'm not running Plextools and therefore have no further
information to offer.


Perhaps the Plextor used to pull the C1 errors out of thin air?
Perhaps CDSpeed used to pull the C1 errors out of thin air?
Perhaps Plextools used to pull the C1 errors out of thin air?

Anyhow, how would you get the C1 errors when you don't even have
a drive reporting the C1 errors?

Perhaps you used to dig the C1 errors out of your assholes, Mikey?
'
-------------------------------
Wow! What a slimy friggin SOB!
-------------------------------

----------------------------------------
Mikey, you are the Slimiest Friggin SOB!
----------------------------------------
Mike Richter, were you born with
"Scam Artist" emblazoned on your face?
--------------------------------------
(Mike Richter, any Material Connection w/ Roxio?)

Cyborg-HAF wrote:

I stuck a plum in my bum and pulled out my thumb...

  #3  
Old June 29th 17, 08:27 PM posted to alt.comp.periphs.cdr
external usenet poster
 
Posts: 3
Default Two Optical Drives in Homebuilt, one doesn't appear in two programs

On Saturday, January 18, 2014 at 6:04:04 PM UTC-5, Cyborg-HAF wrote:
My Homebuilt system with a Lite-On iHAS-524 SATA DVD/RW
internal and a Plextor PX-LB-950 BD Drive. Neither my Exact Audio
Copy or my old Music Burning Program that both work will open in my
64-bit Windows7 Home Premium but they only show the Lite-On drive but
not the much better Plextor. The drives both show up in Nero 12, and
Windows Explorer. Aspi and Winaspi won't work in 64-bit Windows and I
can't find a way to get the Plextor SATA drive to show up in the two
programs. Any suggestions would be appreciated.
Herb


Is this group still active?






http://capemail.com
http://linuxseclabs.com
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
x64 and optical drives hp AMD x86-64 Processors 0 August 28th 13 03:25 AM
Where are my optical drives? mm Dell Computers 6 May 5th 11 07:10 PM
K8NS Pro: Problem with drives into programs Thomas Wohlgemuth Gigbyte Motherboards 1 June 8th 05 01:30 PM
SP2 and Optical Drives Max Homebuilt PC's 3 January 6th 05 11:02 PM
optical SPDIF on live driveII doesn't work. focus_dis Creative Sound Blaster Cards 1 February 23rd 04 01:27 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 ComputerBanter.com.
The comments are property of their posters.